Kras en Win

Geld Winnen met
Online Krasloten

Win tot 1 miljoen op Primescratchcards.com.

Gratis no deposit bonus

Met krasloten en krasspelletjes.

Wil jij gratis krassen en geld winnen? Kijk dan op Prime ScratchCards. Bij dit krasspelletje krijg je gratis een no deposit bonus van 20 online krasloten om mee te krassen. Zo word online krassen en winnen wel heel erg leuk. En kun je meteen testen of je de online krasloten lekker vind spelen en hoe je winkansen zijn. Ook kun je hier maximaal 200 euro mee winnen. Je moet dan wel je bonus tegoed 30x inzetten.Informatie van Prime Scratchcards op een rij

Primescratchcards Info
Naam: Primescratchcards
Site URL: www.primepartners.com
Opgericht: 2005
Locatie: Malta Gaming Authority
Deposit: Vanaf €/$ 10
Helpdesk: Via e-mail, Live Chat en telefoon
Mailadres: support@primescratchcards.com
Betalen: Internet Bankieren, Bancontact, Neteller, Skrill, Paysafecard Creditcard, Visa, Mastercard, Diners Club, Skrill (Moneybookers), WebMoney, Bank Wire Transfer, Giropay, Mister Cash
Uitbetalen: Visa, MasterCard, Skrill, Bank cheque, Wire Transfer/Bankoverschrijving
Voorwaarden: Binnen 3 dagen uitbetaald
Prijzen en winst: € 0.5 - € 500 - € 1 - € 1,000 - € 2 - € 2,000 - € 5 - € 5,000 - € 10 - € 10,000
Landen restricties: Nederland, United States of America


Gratis bonussen en krasloten acties van Primepartners.com


  • Smash Up welkomstbonus van 100%

    Wie voor het eerst een account aanmaakt bij PrimeScratchCards krijgt 100% extra bonus boven op zijn eerste storting. Het is dus de moeite waard om de eerste keer dat men geld stort een flink bedrag te storten tot max. € 200. Verder ontvang je ook als je nieuw bent een gratis no deposit speelbonus van 20 online krasloten.


  • Gratis speeltegoed met 20 online kraskaartjes

    Om de 20 kraskaartjes gratis te kunnen ontvangen hoef je weinig te doen. Je hoeft je alleen aan te melden en bent niet verplicht eerst een geldbedrag te storten. Je hebt dan ongeveer 2 weken de tijd om deze bonus op te spelen of geld te winnen. Je moet wel eerst je No Deposit bonus 30 keer inzetten voordat je geld kunt incasseren en je mag maximaal €200 laten uitkeren van je speeltegoed verdient met deze No Deposit bonus.


  • Aanbod geld- en krasspelletjes

    Het leuke aan PrimeScratchCards is dat er zo'n groot aanbod van kraslotenspelletjes wordt aangeboden en er eigenlijk voor iedereen wel iets bijzit. Heel veel geld spelletjes zijn in 3D en hebben leuke geluid- en special effecten. Naast een fantastische en prachtige vormgeving waardoor spelen erg plezierig is. Het enige dat je nodig hebt om te kunnen spelen is de laatste versie van Adobe Flash in je browser. Maar dat zit tegenwoordig al standaard ingebakken in de nieuwste versies. De kras games zijn ook toegankelijk voor mobiel en tablet.