Nog meer krassen en geldspelletjes

primescratchcardsPrimescratchcards

Win tot 1 miljoen op Primescratchcards.com met krasloten en kraspspelletjes

Bonus:
Ä5 euro gratis speelbonus + 100% Op tot Onbeperkt
Maximum prijs:
1 miljoen euro
Activiteiten:
Online krasloten en krasspelletjes
Website:
http://www.primescratchcards.com

Wil jij gratis krassen en geld winnen? Kijk dan op Prime ScratchCards. Bij dit krasspelletje krijg je gratis 5 euro om mee te krassen. Zo word online krassen en winnen wel heel erg leuk. En kun je meteen testen of je de online krasloten lekker vind spelen en hoe je winkansen zijn.

Kras hier en win 1 miljoen euro


Gratis bonussen en krasloten acties van Primepartners.com!

Gratis Kraslot


100% welkomstbonus

Wie voor het eerst een account aanmaakt bij PrimeScratchCards krijgt 100% extra bonus boven op zijn eerste storting. Het is dus de moeite waard om de eerste keer dat men geld stort een flink bedrag te storten. Verder ontvang je ook als je nieuw bent een gratis speelbonus van 5 euro.


Gratis speelbonus van 5 euro

Om dit speelbedrag gratis te kunnen ontvangen hoef je weinig te doen. je hoeft je alleen aan te melden en bent niet verplicht eerst geld te storten. Je hebt dan 14 dagen de tijd om deze bonus op te spelen of geld te winnen. Je moet eerst je bonus 20 keer inzetten voordat je geld kunt incasseren van je gratis speelbonus.


Aanbod geld- en krasspelletjes

Het leuke aan PrimeScratchCards is dat er zo'n groot aanbod van kraslotenspelletjes wordt aangeboden dat er eigenlijk wel voor iedereen iets bijzit. Heel veel spelletjes zijn in 3D en hebben leuke geluid- en specialeffecten en de meeste hebben een prachtige vormgeving waardoor spelen erg plezierig is. Het enige dat je nodig hebt om te kunnen spelen is dat Flash geinstaleerd is op je pc. Maar dat komt veelal gelijk met de instalatie van je browser en pc-systeem.


Betaalmogelijkheden

Je kunt terecht met Ideal, Visa en een 30-tal van andere stortingsmogelijkheden. Uitbetalingsverzoeken worden binnen 24-uur verwerkt.


Spelen? Klik hier en kras voor 5 euro gratis